VERZEKERINGEN DE WACHTER BV

Al van bij de start is ons kantoor VERZEKERINGEN DE WACHTER BV in Borgerhout trouw aan enkele principes. Wij werken voor u en houden rekening met uw behoeftes, uw financiële situatie, de te verzekeren risico’s en uw wensen.

Dat allemaal om uw gezin, uw vermogen en uw beroepsactiviteit zo goed mogelijk te verzekeren. 

Verzekeringen De Wachter biedt verzekeringen met een uitstekende service tegen scherpe premies en vooral een persoonlijke afwikkeling van uw schades. 

Een snelle en persoonlijke afhandeling is door onze jarenlange ervaring één van onze voornaamste troeven!

Ons kantoor staat ten dienste van onze klanten, hun familie, vrienden en kennissen.  Deze laatsten maken best eerst een afspraak.

 

 

Wij zijn 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar.

Bel en een van onze medewerkers staat meteen tot uw dienst.

(Buiten de kantooruren wordt u opgevangen door ons bijstandsteam.)

 

Nieuws

Hebt u een 100% elektrische, hybride of plug-in hybride auto? Als u hem bij AG verzekert, geniet u heel wat voordelen!

Lees meer>>

Gaat U binnenkort skiën in Italië? Vanaf 1 januari 2022 moet U voor de looptijd van uw skipas een attest van aansprakelijkheidsverzekering kunnen voorleggen.

​Neem contact op met ons en vraag een attest van uw familiale verzekering alvorens u op skivakantie vertrekt naar Italië. Daarmee kan U  aantonen dat U verzekerd bent voor schade die U zou berokkenen aan derden op de skipiste.​​

Lees meer>>

Bij phishing proberen oplichters je via e-mail, sms, WhatsApp of sociale media om de tuin te leiden. Maar ook met een simpele papieren factuur kunnen fraudeurs je geld proberen af te troggelen. Laat je niet vangen … niet online, noch offline.

Lees meer>>